Beginnerscursus

Image
Hoofddorp Beginnerscursus jan 2024
 

Beginnerscursus nu met podcast en mooie welkomstactie!

Nu met een mooie welkomstactie om goed voorbereid van start te gaan. Schrijf je nu in voor een van onze beginnerscursussen in Haarlem en ontvang € 40,- korting op een nieuw paar hardloopschoenen, een gratis loopanalyse + een gratis paar Falke hardloopsokken bij RunX in Haarlem.

Beginnen met hardlopen was nog nooit zo eenvoudig! De beginnerscursus gaat in de week van 8 januari van start.

**Aanbieding ontvang je na inschrijving per mail.

Voor iedereen die wilt beginnen met hardlopen!

Met onze groepslessen en veel geprezen Podcast voor beginners kom je verder, weet je vol te houden en bereik je jouw doel gemakkelijk!

Heb je weinig conditie, wil je graag op een goede manier leren hardlopen zonder blessures? Dan is een beginnerscursus iets voor jou. Onder begeleiding van een professionele trainer werk je aan je conditie en looptechniek zodat je na afloop van de cursus 30 tot 40 minuten aaneen kunt hardlopen.

Komt dit je bekend voor?

Wij krijgen vrijwel dagelijks uiteenlopende reacties van beginnende hardlopers:

 • Is mijn looptempo wel goed?
 • Is deze groep niet te snel voor mij?
 • Het lopen gaat niet echt lekker
 • Ik heb vaak last van lichte blessures

Hoe begin je met hardlopen

Een veelvoorkomende oorzaak bij beginnende hardlopers is dat ze vaak starten met té lange afstanden of op een te hoog tempo waardoor hardlopen snel als onprettig ervaren wordt en lopers gedemotiveerd raken. Bij Hardlopen Amsterdam ligt de focus op ‘plezier in het hardlopen’ en ‘blessurepreventie’. Door op een verantwoorde manier te beginnen met gepaste afstanden en een rustig hardlooptempo blijf je gemotiveerd en ga je hardlopen leuk vinden. Daarbij heeft iedereen wel eens geen zin. Hardlopen in groepsverband helpt en motiveert, ook wanneer je even geen zin hebt.

Iedereen moet ergens beginnen en ieders begin is anders. Bij Hardlopen Amsterdam houden we daar rekening mee en bieden je als beginnende hardloper persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Hardlopers hebben een eigen tempo, dat geldt ook voor jou. Onze hardlooptrainers hebben aandacht voor jouw hardloopniveau en samen bepaal je welk tempo goed bij je past. Dit is het begin van het vinden van plezier in het hardlopen en het bereiken van je persoonlijke doel(en). Want hardlopen is voor iedereen!

Wat is het doel van de cursus ‘Beginnen met hardlopen’

Na de cursus ‘beginnen met hardlopen’ kun je 30 tot 40 minuten onafgebroken hardlopen. Hardlopen is heerlijk en is de ideale manier om eenvoudig en laagdrempelig te werken aan je conditie. Beginnen met hardlopen is altijd een drempel en dat extra duwtje in de rug van Hardlopen Amsterdam helpt jou bij het behalen van je einddoel.

Of het nu het werken aan conditie, hardloopervaring opdoen, blessurepreventie of werken aan een gezondere levensstijl is.. Met elkaar werk je als groep naar dat doel van 30 tot 40 minuten onafgebroken hardlopen en daar doe je het voor! Heb je weinig conditie, geen hardloopervaring, bang voor blessures of wil je gewoon een gezondere levensstijl aannemen.. Dan is de cursus hardlopen voor beginners iets voor jou.

Wat kun je verwachten van de cursus ‘Beginnen met hardlopen’?

In 13 of 15 weken word je bij elke training onder leiding van een professionele hardlooptrainer begeleid bij het hardlopen. Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan looptechniek, kracht en blessurepreventie. Zo leer je lopen op een verantwoorde wijze en voorkom je blessures. Zo blijf je gemotiveerd! Daarbij krijg je elke week een hardloopschema voor beginners om alleen of samen met je nieuwe hardloopmaatjes te trainen, want hardloopmaatjes ga je ongetwijfeld ontmoeten. De laatste week kom je met elkaar over die finish van 30 tot 40 minuten onafgebroken hardlopen! Dat is een fantastische overwinning op jezelf en schept een hechte band met de groep. En daar kan je zeker trots op zijn!

Waarom

 • Leren hardlopen
 • Professionele begeleiding
 • Groepsmotivatie
 • Wekelijkse trainingsschema's met podcast (audio begeleiding en handige tips!)

Resultaat

 • 30 tot 40 minuten onafgebroken hardlopen
 • In 13 of 15 weken 
 • ca 1 uur per week
 • €143,- of € 165,-

Startmomenten

 • Januari: 13 weken (€143,-)
 • April: 13 weken (€143,-)
 • September: 15 weken (€165,-)
 • Jaarkaart € 345,-

Jouw hardloop avontuur begint hier, meld je nu aan!

Schrijf je nu in! De hardlooptrainingen van de cursus ‘Beginnen met hardlopen’ worden op verschillende locaties bij jou in de buurt gegeven. De beginnerscursus heeft drie startmomenten: begin januari, aansluitend in april en begin september na de zomervakantie.

De beginnerscursus is reeds begonnen! Ontvang een reminder wanneer de nieuwe cursussen in de week van 2 september weer van start gaan.

De cursus beginnen met hardlopen is inmiddels van start! In april beginnen we weer met de nieuwe beginnerscursussen. Wil je een reminder ontvangen wanneer de beginnerscursussen weer van start gaan? Meld je dan aan via onderstaande button en je ontvangt van ons een herinnering!

Heb je vragen over het niveau of een andere vraag? Neem contact op, we helpen je graag verder.

Heb je een specifieke vraag. Wil je iets weten over onze trainingen of het niveau? Of wil je persoonlijk advies over welke training het beste bij je past? Laat het ons weten via het contactformulier, we helpen je graag verder.