Trainers bij Hardlopen Hoofddorp

Professionele trainers

Hardlopen Hoofddorp werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

 • Hoi! Mijn naam is Arjan!

  Na jaren volleybal te hebben gespeeld overgestapt op het hardlopen. Begonnen als loper met een beginnrscursus en het plezier in lopen daar opgepakt. Na het volgen van looptrainers cursus bij de Atletiek Unie nu al een aantal jaren actief als trainer. Ik verzorg trainingen voor beginners en wat meer gevorderden.


  Met de duinen als "achtertuin" is het altijd een plezier te trainen of een training te geven. En bij mij is de thee/koffie na de training net zo belangrijk als de Warming Up, techniek en het lopen!

  Tot snel bij mijn training!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Ik heb bijna altijd wel aan sport gedaan, na het behalen van mijn zwemdiploma’s ging ik wedstrijd zwemmen en middel lange afstanden zwemmen in buitenwater en ook waterpoloën. Later ben ik gaan badmintonnen en nu loop ik hard. Het leuke aan hardlopen is dat je het overal en altijd kan doen en je bent lekker buiten.

  Zoals zo velen begon ik ooit zelf met hardlopen, rondje om de plas bij Toolenburg. Om verder te komen heb ik me indertijd aangesloten bij Hardlopen Amsterdam. 

  Na diverse jaren meegetraind te hebben en zelfs halve marathons voltooid te hebben heb ik de stap gemaakt om zelf trainingen te gaan geven bij Hardlopen Amsterdam, dit doe ik naast mijn baan als contractmanager. Mijn grootste hardloop prestatie is het voltooien van de Disney Run in Parijs, echt een belevenis. 

  Het leuke van training geven is als iedereen na de training weer voldaan naar huis gaat.


   

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Mijn naam is Robbert Visser, 56 jaar oud en ik ben een enorme sportliefhebber. In het verleden heb ik veel halve marathons gelopen en twee hele marathons.

  Daarnaast heb ik ook nagenoeg mijn hele leven aan fitness gedaan. 

  Momenteel loop ik nog steeds regelmatig hard en geef ik op zaterdagochtend training in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een prachtige omgeving! Tevens verzorg ik op donderdagavond een bootcamptraining voor de lokale hardloopvereninging SIB Hillegom.

  Verder heb ik de opleiding Personal Trainer en Kettlebell Pro gedaan.

  In het dagelijks leven ben ik in-en verkoper bij een Bloembollen export bedrijf. 

  Ik probeer wekelijks 4x per week aan krachttraining te doen. Zoals al eerder  gememoreerd, kan ik mij een leven zonder sport nauwelijks voorstellen en ik zie het als mijn doel om zoveel mogelijk mensen voor sporten in het algemeen te enthousiasmeren. 

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • test test test

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 •  

  Sport heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Ik zeg altijd, ik voel mij het meest vrij als ik aan het sporten ben. Het geeft mij een gevoel van voldoening, van kracht, van progressie en vaak ook van verbinding met anderen.
  Ik vind het zelfs zo belangrijk dat ik in 2022 heb besloten het roer drastisch om te gooien. Ook al heb ik een HBO studie afgerond en meerdere jaren ervaring binnen media & marketing, ik voelde me geroepen toe te bewegen naar dingen waar ik écht blij van word en anderen mee kan helpen. Daarom help ik nu nieuwsgierige mensen aan de hand van sport & coaching door te groeien.

  Sinds een jaar of 10 ben ik mij meer gaan interesseren voor de meer individuelere sporten. Eerst fitness, bootcamp, daarna crossfit en nu is daar sinds een jaar of 2 ook hardlopen bijgekomen. Ik hou van de afwisseling en het gevoel dat sport bijdraagt aan mijn algehele balans en levensgeluk. Als hoogtepunt heb ik in oktober 2022 mijn eerste hele marathon gelopen. 

  Verandering begint met kleine stapjes. Met het geven van onder andere hardloop training voor We run the  city hoop ik anderen te mogen inspireren het beste uit zichzelf te halen en ten positieve te veranderen. Hoop jullie snel te ontmoeten!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Victor Neyndorff is meer dan alleen een vader van vier kinderen. Als doorgewinterde hardlooptrainer heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van zowel beginnende als gevorderde hardlopers. Als coach, trainer en pacer heeft Victor een onschatbare kennis opgebouwd die hij graag deelt met jou.

  Met meer dan vijftien New York City Marathons op zijn naam heeft Victor zelf bewezen wat doorzettingsvermogen en toewijding kunnen bereiken. Zijn passie voor hardlopen begon met trainingen onder leiding van de legendarische bondscoach wegatletiek Wim Verhoorn. Tegenwoordig deelt hij zijn expertise op basis van de ChiRunning techniek, die niet alleen helpt bij het overwinnen van blessures, maar ook bij het verbeteren van de loopstijl en het minimaliseren van impact op het lichaam.

  Met zijn aanpak richt Victor zich niet alleen op fysieke prestaties, maar ook op de mentale aspecten van hardlopen. Door middel van mindfulness en luisteren naar het lichaam, leert hij zijn lopers de kracht van zelfvertrouwen en positiviteit te omarmen. Zijn passie is om mensen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en hun energie niet te verspillen, maar te investeren in groei en empowerment.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.