Update Corona maatregelen

UPDATE 14-1-2022

GOED NIEUWS! Vanavond heeft de overheid namelijk de corona maatregelen verruimd voor de sport! Dit betekent voor ons dat we vanaf aanstaande maandag, zonder beperkingen, kunnen STARTEN MET HET GEVEN VAN TRAININGEN! Natuurlijk houden we ons wel aan de algemeen geldende basisregels.

Ik weet zeker dat iedereen er weer zin in heeft! Schrijf je snel nog even in als je dat nog niet gedaan hebt door op onderstaande button te drukken. Dan kun je aankomende week al beginnen!

Veel plezier met trainen de aankomende periode!

 

 

UPDATE 3-1-2022

Door de huidige corona maatregelen van de Rijksoverheid is het voor ons helaas onmogelijk om trainingen te verzorgen. Dit houdt in dat de trainingen die nu gepland staan zullen worden verplaatst naar het moment dat de maatregelen verruimd worden. Nieuws hierover zal op 14 januari worden bekendgemaakt tijdens de persconferentie van de overheid. Hou deze pagina in de gaten over het opstarten van de trainingen. 

Als stichting We Run The City zijn wij het niet eens met de huidige corona maatregelen om sporten te beperken. Sporten is gezond en helpt juist om weerstand op te bouwen tegen de huidige pandemie. Wij steunen dan ook de petitie “SPORT EN BEWEGEN IS EEN ESSENTIËLE DIENSTVERLENING”. Ook jij kan deze petitie steunen door deze te ondertekenen via deze link. De petitie zal dinsdag 11 januari worden aangeboden aan de 2e Kamer tijdens een manifestatie in Den Haag.

 
Sta niet stil!
logo

Hardlopen met een groep heeft mij net dat duwtje gegeven

Eline: "Na 500 meter hardlopen was ik al buiten adem of moest ik tussen het hardlopen door pauzes nemen.. Nu loop ik aan één stuk 30 minuten zonder te stoppen!"

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.