Duurloop uitjes

Duurloop- uitjes en duintrainingen

We Run The City organiseert wekelijks duurloop- en duintrainingen voor (licht) half-gevorderden en gevorderden. Deelname is gratis voor iedereen die lid is van Stichting We Run The City. Voor niet leden wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 5,-.

Aanmelden! Hoe werkt het?

Je kan je hieronder eenvoudig aanmelden voor één van onze duurloop evenementen. Hier kun je de afstand die je wenst te lopen aangeven, het gewenste tempo, maar ook of je op eigen gelegenheid komt of mee wilt rijden. Ook kun je aanvinken dat je in de WhatsAppgroep wilt, we voegen je dan toe aan de groep en je ontvangt wekelijks de laatste updates over toekomstige duurloopjes.

Het is ook mogelijk je via onderstaande button aan te melden voor de WhatsAppgroep.

Aanmelden voor de WhatsApp groep 

Zondag 27 november: Duurloop uitje 5 Parken Amsterdam

Datum:
Zondag 27 november gaan we de 5 parken en 2 groenstroken loop doen! We verzamelen om 9.30 uur bij Café Restaurant Polder. Er is een 10 en 15 kilometer route.

Meer informatie

Zondag 11 december: Duurloop uitje Noordwijkerhout

Datum:
Komende zondag weer een uitje, dit keer naar Noordwijkerhout. Er is een route van 10 en 20 kilometer. Na afloop kun je (als je wil....😉) 'dippen' in het Oostduinsmeer 🌊🏊🏼‍♀️ om daarna op te warmen met koffie of warme chocomel bij Como & Co! ☕️

Meer informatie

De WeRunTheCity Afloop 2022 op 31 december

Datum:
Op oudjaarsdag, 31 december om 11u vindt na 2 jaar afwezigheid eindelijk weer De Afloop plaats in het Flevopark in Amsterdam! Er is een 5 of 10 km route met een feestelijke afsluiting van het kalenderjaar.

Meer informatie